MAKeF2020 rai pelajar cemerlang secara atas talian - Raja Muhamad Tamrin, Raja Hazwani (2020)
SERDANG, 10 Dis – Seramai 108 orang pelajar prasiswazah dan pascasiswazah dari Jabatan Fizik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mendapat keputusan cemerlang pada sesi pengajian 2019/2020 diraikan pada Majlis Apresiasi Kecemerlangan Mahasiswa Jabatan Fizik 2020 (MAKeF2020) yang diadakan secara atas talian.