Pra pelancaran sambutan perayaan jubli emas - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 30 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Pra Pelancaran dan Perasmian Logo Sambutan Perayaan Jubli Emas sempena 50 Tahun Penubuhan Universiti Putra Malaysia (1971-2021) bagi memberi makluman awal berkenaan Sambutan Perayaan Jubli Emas 50 Tahun UPM yang akan dilaksanakan sepanjang tahun 2021.