Perjumpaan SUPOL KKMM bersama naib canselor UPM - Juferi, Noor Eszereen (2020)
SERDANG, 23 Dis - Setiausaha Politik (SUPOL) Menteri Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM), Abdul Razak Ahmad telah mengadakan perjumpaan bersama Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd Roslam Sulaiman dan Ahli Jawatankuasa Pengurusan Universiti (JPU).