UPM anjur Sambutan Bulan Kesedaran Kampus Inklusif OKU UPM 2020 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 10 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Sambutan Bulan Kesedaran Kampus Inklusif OKU UPM 2020 yang bermula pada 16 November sehingga 22 Disember 2020.