Cabaran COVID-19 tidak bataskan pelajar UPM - Harun, Najwa; Abdul Razab, Nurul Aini (2020)
SERDANG, 20 Nov – Pandemik COVID-19 tidak mematahkan semangat pelajar Kolej Tun Dr Ismail (KTDI), Universiti Putra Malaysia (UPM) meneruskan program Connecting KTDI UPM-Kolej Cempaka Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) yang dilakukan secara atas talian.