PKPP UPM anjur webinar antarabangsa the loss of volunteerism - Isa, Siti Suriawati (2020)
SERDANG, 28 Nov – Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk kali keduanya menganjurkan Webinar Antarabangsa Siri 2: The Loss of Volunteerism baru-baru ini, dengan seramai 1,000 peserta mengikuti program itu melalui aplikasi Zoom dan 149 orang melalui Facebook Live.