UPM terus perkukuh kedudukan dalam QS Asia university rangkings 2021 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 25 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) terus melakar kejayaan yang cemerlang dalam pencapaian QS Asia University Rankings 2021 apabila berjaya melonjakkan kedudukan daripada tangga 33 tahun lepas kepada tangga 28 universiti terbaik Asia pada tahun ini.