UPM rangkul enam emas pada pameran ITEX 2020 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
KUALA LUMPUR, 21 Nov: Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi enam pingat emas, dua perak dan dua gangsa pada 31st International Invention, Innovation & Technology Exhibition 2020 (ITEX 2020), sekali gus mencatat 100 peratus penyertaannya memenangi pingat.