Program pengenalan pelajar baharu Jabatan Fizik dibuat secara atas talian - Hashim, Nur Hamizah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 31 Okt - Kelab Mahasiswa Fizik (KMF), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains, UPM menganjurkan Gerak Ilmu Fizik: E-GenPhys 20/24 secara atas talian bersama 98 orang pelajar Tahun 1 beserta pelajar senior Jabatan Fizik.