MyAgeingTM UPM anjur pertandingan reka bentuk pembangunan warga emas - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG – Sebanyak 48 kumpulan melibatkan institut pengajian tinggi awam dan swasta telah menyertai pertandingan Retirement Oriented Development Design Competition 2019 (RODDC2019) iaitu pembangunan kawasan yang memenuhi keperluan warga emas baru-baru ini.