Kod Amalan MIROS Terap Sistem Keselamatan Pengguna Bas di Jalan Raya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 14 Mac – Pengurusan perkhidmatan berdasarkan Kod Amalan Keselamatan, Kesihatan dan Persekitaran untuk Sektor Pengangkutan yang dibangunkan oleh Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) menjadi pemangkin kepada pengurangan kemalangan jalan raya yang melibatkan pengangkutan bas.