UPM bimbing banduan tanam rumput Napier - Muhamad Noh, Khairul Anuar (2020)
AYER KEROH, Melaka, 20 Okt 2020 – Pusat Transformasi Komuniti (UCTC), Universiti Putra Malaysia (UPM) membimbing seramai 36 banduan dan staf Penjara Agro Dusun Dato Murad di sini baru-baru ini untuk menanam rumput Napier dan menghasilkan silaj berkualiti tinggi.