CDM, WAZAN UPM lancar sumbangan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 12 Okt - Community Digital (M) Sdn Bhd (CDM) menawarkan usahasama bersama Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi menyalurkan sumbangan tunai kepada golongan B40.