100 orang sertai program mesra kubur tanah perkuburan Islam kariah Serdang - Nordin, Norhisyam (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 4 Okt - Kira-kira 100 orang menyertai program menanam pokok dan membersihkan kubur bagi mengindahkan lagi suasana Tanah Perkuburan Islam Kariah Serdang Universiti Putra Malaysia (UPM), di sini.