UPM kolaborasi bantu bangunkan Orang Asal - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
BENUT (Pontian), 10 Okt: Kerjasama rapat antara universiti dan pengkaji Orang Asal akan dapat memastikan pembangunan masyarakat Orang Asal dilaksanakan secara menyeluruh.