Jerayawara Sambutan 50 Tahun Rukun Negara di UPM meriah - Sahak, Mohd Dasuki (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 14 Sept – Majlis Jerayawara Sambutan 50 Tahun Rukun Negara di Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia (UPM) disambut meriah dengan pelbagai aktiviti berkaitan penghayatan Rukun Negara, dijalankan.