Murid sekolah rendah masyarakat Orang Asli sertai pertandingan melukis poster - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 7 Sept – Seramai 180 murid sekolah rendah masyarakat Orang Asli menyertai Pertandingan Melukis Poster bagi Pelajar Masyarakat Orang Asli Malaysia, semasa Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).