Program inspirasi stem melalui al-qur'an peringkat kebangsaan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 18 Ogos - 203 pelajar dari sekolah menengah seluruh Malaysia menyertai pertandingan E-Poster peringkat kebangsaan bertemakan Inspirasi Sains,Teknologi Kejuruteraan dan Matematik (STEM) melalui Al-Quran 2020 yang dianjurkan oleh Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat STEM Negara, Kementerian Pendidikan Malaysia, Jabatan Pendidikan Negeri Johor dan Persatuan STEM Johor.