Guru sekolah kebangsaan Selangor sertai program identifikasi simptom disleksia - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 21 Ogos – Seramai 141 guru Sekolah Kebangsaan negeri Selangor menyertai program Identifikasi Simptom Disleksia bertujuan memberikan pendedahan mengenai ilmu asas disleksia dan proses pengenalpastian simptom disleksia di kalangan murid sekolah.