Tiga program alam sekitar UPM dapat akreditasi UK - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 15 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mendapat akreditasi profesional daripada Committee Heads of Environmental Sciences, Jawatankuasa Pendidikan Institution of Environmental Sciences (CHES-IES), United Kingdom untuk tiga program pengajiannya di Jabatan Alam Sekitar, Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS) baru-baru ini.