USM, UNIMAP juara bersama SUKUM edisi ke-35 - Berita Harian, Hazwan Faizal Mohamad (2010)
Universiti Sains Malaysia (USM) dan Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) muncul juara bersama Kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia (SUKUM) ke-35 yang berlansung di USM, Pulau Pinang, baru-baru ini.