UPM siap siaga terima kemasukan pelajar ke kampus secara sepenuhnya - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) menyambut baik pengumuman YB. Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Dr. Noraini Ahmad untuk membenarkan kemasukan empat lagi kategori pelajar IPT secara berperingkat mulai Julai 2020 dan sepenuhnya pada Oktober akan datang.