Bacelor Perakaunan UPM dapat pengiktirafan antarabangsa ACCA - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
LONDON, 3 Jun - The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) UK telah menyambung pengecualian akreditasi bagi Program Bacelor Perakaunan Universiti Putra Malaysia (UPM) selama lima tahun lagi bermula 1 Januari 2021 hingga 2025.universiti