WAZAN UPM lancar program Ziarah Ihsan PKPP Asnaf - A. Razak, Mohd Rizal Helmi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 20 OGOS – Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan Program Ziarah Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) Asnaf bagi tahun 2020.