Pelajar UPM hasilkan ‘face shield’ untuk Hospital Tawau - Zakaria, Azman (2020)
SERDANG : Universiti Putra Malaysia (UPM) menyerahkan 1,000 ‘face shield’ yang dihasilkan oleh pelajarnya kepada Hospital Tawau, Sabah untuk kegunaan petugas barisan hadapan menangani pandemik COVID-19.