Sokongan universiti mudahkan pelajar lalui kebiasaan baru - Zakaria, Azman (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 2 Mei: Melakukan kebiasaan baru di kampus ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bukan sesuatu yang mudah tetapi hasil sokongan dan keperihatinan pensyarah, pegawai dan kakitangan, perkara itu dapat dilalui oleh pelajar.