Tabung Penyelidikan Bahasa Tamil UPM Dilancarkan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 18 Oktober - Tabung Penyelidikan Bahasa Tamil Universiti Putra Malaysia (UPM) dilancarkan untuk meningkatkan usaha-usaha penyelidikan Bahasa Tamil.