PNC Lepasi Audit Pemantauan SIRIM MS ISO 9001:2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 18 Oktober – Pejabat Naib Canselor (PNC) Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya melepasi Audit Pemantauan SIRIM pensijilan MS ISO 9001: 2008 pada 14 dan 15 Oktober lalu.