UPM Menang Anugerah Platinum, 2 Emas BIS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
LONDON - Dua penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih satu Anugerah Khas Platinum dan dua pingat emas di pameran antarabangsa British Invention Show (BIS 2010) di Alexandra Palace baru-baru ini.