Graduan Harus Atasi Masalah Sumber Asli dan Komoditi Pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 13 Oktober – Graduan disiplin pertanian tropika diseru terlibat menyelesaikan masalah berkaitan dengan sumber asli dan komoditi pertanian.