Bukit Ekspo Kembali Meriah Dengan Pesta Konvo UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 1 Sep – Bukit Ekspo Universiti Putra Malaysia (UPM) kembali meriah dengan Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen sempena Majlis Konvokesyen UPM ke 34 dari 8 hingga 13 Oktober setelah kali terakhir dibuat tiga tahun lalu.