Pusat Sukan Anjur Bola Keranjang ‘3 ON 3’ Terbuka UPM Piala Pusingan Timbalan Menteri Pengajian Tinggi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 24 Okt - Pusat Sukan Universiti Putra Malaysia telah menganjurkan Kejohanan Bola Keranjang ‘3 on 3’ Terbuka UPM pada 23 dan 24 Oktober lalu di Dewan Serbaguna Pusat Sukan di sini.