Graduan UPM Perlu Pikul Tanggungjawab Teknologi Hijau - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 11 Oktober - Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) harus bertanggungjawab menerajui teknologi hijau bagi mendidik masyarakat akan pentingnya teknologi tersebut kepada generasi masa depan.