Pelajar UPM Sumbang RM6 ribu Kepada Asrama Darul Falah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR– Sebanyak RM6 ribu berjaya dikumpul oleh 46 pelajar Bacelor Sains Pembangunan Sumber Manusia daripada Jabatan Pemajuan Profesional dan Pendidikan Lanjutan, Fakulti Pengajian Pendidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) kepada pengurusan Asrama Darul Falah (ASDAF) di sini.