Graduan diseru Majukan Negara Dengan Aspirasi MBE - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 Oktober – Para graduan harus memajukan negara selaras dengan aspirasi Model Baharu Ekonomi (MBE) dengan menjadikan Malaysia sebuah negara yang berpendapatan tinggi.