Tuanku Canselor Tuntut Graduan Kreatif dan Inovatif Penuhi Kehendak Pelanggan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 9 Oktober Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) menuntut para graduan lebih kreatif dan inovatif untuk memenuhi kehendak pelanggan bagi menghadapi persaingan dan mengubahsuai pengurusan.