Kompleks Baru Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM dan Pusat Pengimejan Diagnostik Nuklear UPM Dirasmikan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 5 Oktober – Kompleks Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) bernilai RM202 juta yang siap dibina pada Mac tahun 2006 dan Pusat Pengimejan Diagnostik Nuklear (PPDN) UPM yang memulakan perkhidmatannya pada 1 April lalu dirasmikan pada 5 Oktober lalu oleh Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin di sini.