Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri UPM Meriah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 29 Sept – Majlis sambutan hari raya Aidilfitri Universiti Putra Malaysia (UPM) berlangsung dengan suasana meriah yang dihadiri oleh kira-kira 5,000 orang warga UPM terdiri daripada staf dan pelajar.