WAZAN laksana tujuh inisiatif bantu staf, pelajar semasa PKP - Zakaria, Azman (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 10 Jun: Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN), Universiti Putra Malaysia (UPM) pantas bertindak menggerakkan tujuh inisiatif membantu staf, pelajar dan masyarakat, sebaik Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dillaksanakan kerajaan 18 Mac lalu