50 orang pelajar UPM ikuti majlis khatam al-Quran antarabangsa - Mohd Affandi, Nurul Athira (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG – Seramai 50 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) mengikuti Majlis Khatam Al-Quran yang diadakan secara atas talian melalui siaran langsung akaun Facebook An Nur Quranic Centre baru-baru ini.