Sahabat Masjid UPM sumbang pek sarapan kepada Hospital Serdang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG: Sahabat Masjid Universiti Putra Malaysia (UPM) menyumbang 100 pek juadah sarapan pagi kepada petugas barisan hadapan Hospital Serdang, 16 Oktober lalu.