UPM Johan Cabaran Catur Bistari 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 31 Oktober – Kumpulan Ho Liao dari Kolej Kesepuluh Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai pertandingan Cabaran Catur Bistari Institusi Pengajian Tinggi Malaysia Peringkat Kebangsaan 2010 dengan memenangi lima notebook.