Surat surat untuk cinta daripada seperenggan hujan - Yaakup, Hani Salwah; Benhussain, Lan (Studio Anai-Anai, 2019)
Hujan kepada Hani, adalah sekeping keluhuran hati wanitanya, adalah bunga-bunga keresahan hati wanitanya, adalah kudup kembang perasaannya, adalah jalan harapannya, adalah seberkas pertanyaan demi pertanyaan yang saling bersambungan. Pertanyaannya terkadang seperti memerlukan suatu jawapan; adakalanya seakan perlu sahaja dibiarkan tanpa perlu menemukan jawapannya. Hani sengaja melontarkan pertanyaan, meski terkesan, terkadang ia tidaklah sampai terdesak memerlukan sebuah jawapan yang sempurna