UPM Menang Anugerah Khas dan 3 Emas BioMalaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR – Produk penyelidikan Universiti Putra Malaysia berjaya meraih satu Anugerah Khas, tiga pingat emas, dua pingat perak dan empat pingat gangsa pada pameran BioMalaysia 2010 di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) yang dirasmikan oleh Timbalan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin baru-baru ini.