Kos saraan anak sejak lahir hingga 6 tahun isi rumah B40 Dan M40 - Paim, Laily; Haron, Sharifah Azizah; Sabri, Mohd Fazli; Zainal Badari, Shamsul Azahari (Universiti Putra Malaysia Press, 2019)
Buku Kos Saraan Anak Sejak Lahir Hingga 6 Tahun Isi Rumah B40 dan M40 boleh dimanfaatkan oleh pelbagai pihak antaranya pembuat polisi, pelaksana program, pengamal undang-undang, isi rumah dan pengkaji dalam bidang ekonomi keluarga dan ekonomi pengguna pada masa akan datang. Dapatan kajian ini dapat memberi maklumat kepada pembuat polisi yang berkaitan dengan kos saran anak di Malaysia. Buku ini juga dapat membantu pihak Kementerian dalam menilai semula kesesuaian dan kecukupan jumlah bantuan (barangan dan tunai), nafkah, dan seumpamanya yang diperlukan oleh isi rumah yang menyara anak sejak lahir hingga 6 tahun.