Fiqh Awlawiyyat - Abdul Kadir, Mohammad Nidzam (Telaga Biru, 2019)
Buku ini akan menjelaskan mana yang utama, mana yang perlu didahulukan. Inilah faedah ilmu Fiqh Awlawiyyat. Kita perlu memahami apa keutamaan dalam mengatur kehidupan ini. Jika tidak, pasti banyak perkara utama terabai, jangan sekali-kali disulitkan.