Pelajar UPM hasil produk makanan bermutu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 29 Oktober – Seramai 10 kumpulan pelajar tahun akhir Bacelor Sains dan Teknologi Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan produk baharu makanan yang bermutu.