UPM uruskan perjalanan pulang pelajar-pelajar IPT zon tengah ke selatan tanah air - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 5 Mei 2020 - Universiti Putra Malaysia (UPM) berkerjasama dengan enam universiti awam zon tengah bagi proses perjalanan pulang pelajar-pelajar tujuh buah universiti awam di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya ke beberapa lokasi selatan di Negeri Sembilan, Melaka dan Johor melibat seramai 240 pelajar bermula pukul 10 malam ini.