UPM bantu komuniti Serdang bina pertanian bandaran - Tajuddin @ Ta, Rudie (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERI SERDANG, 6 Mei 2020 - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalankan satu program pembangunan komuniti pertanian bandaran yang telah dihadiri seramai 40 orang penduduk pangsapuri Seri PKNS Seri Kembangan dan Seri Indah di Serdang di sini baru-baru ini.