Syukur dapat pulang ke kampung halaman - Juferi, Noor Eszereen (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 2 Mei – Pelajar Bacelor Pentadbiran Perniagaan, Sekolah Perniagaan dan Ekonomi, Universiti Putra Malaysia (UPM), Firdaus Japre berasa bersyukur akhirnya dapat pulang ke kampung halaman selepas terkandas di kampus 44 hari ekoran Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula 18 Mac lalu